Informatie gratis din orice domeniu!

HOT

Advertising

luni, 29 mai 2017

Pizza cu ceapa si masline

Ingrediente pentru patru persoane:
  • 500 g aluat pentru paine
  • Ceapa
  • 12 masline negre fara samburi
  • O rosie
  • Ulei de masline extravirgin
  • Sare


Mod de preparare:
Ceapa se curata, se taie fin si se caleste usor in putin ulei de masline  cu un praf de sare. Aluatul pantru paine se intinde intr-o tava rotunda cu diametrul  de 22 cm, in prealabil unsa cu ulei, si se coace 5 minute in cuptorul incins la 220° C. Se scoate blatul de pizza din cuptor, se pun deasupra ceapa, masline si rosia taiata cubulete (brunoise), se sareaza, se stropeste cu ulei de masline si se coace din nou 15 minute la 220° C. Se serveste imediat.
loading...

Un sfat in plus
Simpla, dar “eleganta”, aceasta pizza poate fi imbogatita dupa gustul  fiecaruia: daca regimul alimentar pe care il urmati include si alimente de origine animala, se pot adauga, cu putin timp inainte ca pizza sa fie gata, capere, frunze de rucheta taiate fin si branza de capra. Pentru un plus de eleganta, se pot inlocui bucatelele de rosie cu cateva rosii-cireasa taiate pe jumatate.

Sursa: ziarulonline.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Advertising