Informatie gratis din orice domeniu!

HOT

Advertising

marți, 30 mai 2017

Toată SPANIA, TULBURATĂ de planul unei ROMÂNCE de a avea UN COPIL folosindu-se de SORA sa

Două românce, surori, ambele căsătorite, au pus la cale un plan absolut nebunesc! Au fost prinse însă de poliţia din Valladolid, acolo unde locuiesc, şi riscă acum câte 10 ani de închisoare. Alături de ele, şi soţul uneia e arestat.





Bărbatul ar fi lasat-o însărcinată pe cumnata lui, după o relaţie sexuală consimţită, deoarece soţia lui nu putea avea copii. În schimbul a 5.000 de euro, la naştere bebeluşul urma să fie declarat pe numele surorii, care îşi dorea foarte mult un copil.
loading...

În timpul sarcinii, românca de 32 de ani a mers la control prezentând actele surorii sale care urma să devină oficial mamă. Numai că medicii au început să aibă suspiciuni şi au alertat poliţia, care a reuşit să descoperă cumplitul adevăr confruntând amprentele digitale ale celor două surori.
Şi asta deoarece între ele asemănările fizice erau foarte mari şi multă lume le confunda.

Cele două au fost arestate vineri, la câteva zile după ce bebeluşul s-a născut. Copilul a fost  preluat de serviciile sociale din Castilla y Leon, iar cele două surori şi soţul uneia dintre ele, tatăl bebeluşului, vor fi acuzaţi de trafic de fiinţe umane şi pot primi până la zece ani de închisoare. Soţul mamei care abia a născut e şi el cercetat, poliţiştii având suspiciuni că a fost de acord cu toată această poveste.

Sursa: infoalert.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Advertising